top of page

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Με επιτυχία διοργανώθηκε το πρώτο μας αποκριάτικο γλέντι. Την Κυριακή το μεσημέρι, μέλη του συλλόγου, αθλητές, γονείς και φίλοι όλων αυτών, μαζευτήκαμε στο κοσμικό κέντρο «Καραντώνης», εδώ στο Σχηματάρι. Οι πιτσιρικάδες –και μερικοί μεγαλύτεροι– ήταν στο πνεύμα των ημερών και ήρθαν μεταμφιεσμένοι κι έτοιμοι για παιχνίδι.


Φαΐ μπόλικο, κρασί άφθονο και αποκριάτικη μουσική έφτιαξαν την κατάλληλη για τις μέρες ατμόσφαιρα, ενώ αργότερα –αφού οι μασκαράδες μειώθηκαν σημαντικά– τα λαϊκά ανέλαβαν να σύρουν το χορό. Συρτά, νησιώτικα, ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια κράτησαν καλά και το γλέντι έληξε αργά το απόγευμα.


Ενδιάμεσα η λαχειοφόρος αγορά μας μοίρασε πάνω από ογδόντα δώρα, ενώ ιδιαίτερη κλήρωση είχαμε για τους μικρούς μασκαράδες. Παρουσιάστηκε επίσης –για πρώτη φορά επίσημα– η αντρική ομάδα.


Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να δώσουμε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους, ενώ η ακαδημία δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε εκδηλώσεις σαν κι αυτή, οι οποίες βοηθούν στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ αθλητών, γονέων, διοίκησης αλλά και φίλων του συλλόγου.


Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους, και δεσμευόμαστε για τη συνεχή προσφορά μας προς τους αθλητές και τους γονείς.



bottom of page